Hiša zelišč - Narava iz Vrhov

3 objav

na stran
Padajoče

Zadnji mesec je dogajalo...

7. dec. 2014 10:36:07

Čisto preveč časa je že preteklo od zadnje objave, ampak pisanje bloga je res zahteven posel :) Pa ni samo to, toliko dogajanja je bilo v preteklih tednih, da so bili dnevi polni garanja. No ja, ne ravno, da v vsem tem času ni bilo niti dneva, v katerem se ne bi našla kakšna luknjica za pisanje. Ampak človek potrebuje nekaj časa tudi samo zase. Za svoje drage, za poležavanje na kavču, za preprosto delati nič. Včasih si privoščim takšne "popoldanske odkope". In ja, paše!

Preberi več »
Komentarji | Objavljeno v To je Hiša zelišč | Avtor: Irena Kenda

Otroci so naše bogastvo

9. okt. 2014 19:20:12

Kdo je Teta Pehta? Po vsej verjetnosti jo le redko kdo ne pozna. In čisto malo verjetno je, da je nekje kdo, ki ne ve za njene rožice, tiste zdravilne. Klobuk, okrog njega venec zdravilnih rožic, dolgo krilo in košara, polna zdravja.  To je lik, ki predstavlja zeliščarico, tisto ta pravo. 

Preberi več »
Komentarji | Objavljeno v To je Hiša zelišč | Avtor: Irena Kenda

Prvič

28. sep. 2014 13:37:33

Odločitev, da ima tudi Hiša zelišč svoj blog, ni padla čez noč. Glede na to, da časa vedno zmanjkuje, pisanje bloga pa vzame kar nekaj ur, je bila odločitev težka. Pa vendar, nekaj vspodbude druga drugi je prinesel prvi zapis. Prav ta je namenjen predstavitvi naju in najinemu delu - ki pa ne le delo, temveč tudi ljubezen.

Preberi več »
1 Komentarji | Objavljeno v To je Hiša zelišč | Avtor: Irena Kenda

3 objav

na stran
Padajoče