Hiša zelišč - Narava iz Vrhov

Hišni čaj

4,80 €

Zaloga: Na zalogi

* Obvezna polja

Hišni čaj

Več pogledov

Opis

Hišni čaj je malce poseben, saj v njem kraljujejo cvetni listki starih sort vrtnic, kot so Rosa gallica, Rosa centifolia in damaščanska vrtnica. Prijeten in opojen vonj vrtnic daje čaju posebno mehkobo in prefinjenost. Na drugi strani citronka s svojo svežino skrbi za dobro razpoloženje in prijeten, zeliščni okus.

Čaj je primeren za vso družino, za vsakodnevno pitje. Prijetno topelega lahko uživate v hladnih mesecih ali ob večerih. Prav tako se v toplih mesecih prileže sveže ohlajen.

Čaja zaradi svojega čudovitega okusa ni potrebno dodati sladiti.

 

Vsa zelišča blagovne znamke Hiša zelišč so pridelana v Sloveniji, v predalpskem svetu na višini okrog 1000 metrov. Za pridelavo zelišč ne uporabljamo umetnih gnojil in škropiv. Celoten postopek pridelave, od sajenja zeli, do pakiranja zeliščnih izdelkov, je plod ročnega dela. Ker prisegamo na kvaliteto, v izdelke vtkemo le najboljše dele zelišč.

 

 Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)

 Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru in ne izpostavljati sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Sestavine listi citronke, malinovi listi, citronasti timijan, cvetovi vrtnice, listi žajblja, plodovi janeža, cvetovi vijolice
Navodila za uporabo Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 - 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.