Hiša zelišč - Narava iz Vrhov
Dan odprtih vrat 2017
16.08.2017

Vabimo Vas na 
Dan odprtih vrat Hiše zelišč,
ki bo potekal 
v soboto, 26. avgusta 2017 
od 10:00 - 16:00 na domačiji v Logu (Idrijske Krnice 45).

Za Vas smo pripravili prijeten program, ki Vas bo z bogato vsebino popeljal skozi dan in Vas mogoče navdušil nad še večjo uporabo zelišč v vsakodnevnem življenju.

 

Dan odprtih vrat 2017

 

Program:

=> od 10:00 naprej - sprejem gostov z degustacijo (čaj, Geruš, Oglarjev požirek, zeliščni kruhki,...)
=> 11:00 - delavnica za otroke (izdelava dišečih blazinic - talismana za srečo ter razpršila za dišeč in srečen dom); cena: 3 €

 - zeliščne blazinice: kos blaga + vrvica, mošnjiček napolnjen z zelišči in dodatkom eteričnih olj
- pršilo za prostor: dezinfekcijsko, za boljšo koncentracijo šolarjev,…

=> 12:00 - voden ogled po nasadu zelišč
=> 13:00 - delavnica za odrasle (masažno olje ter masažna ploščica za telo); cena: 6 €

- masažno olje, za oskrbo ran in odrgnin,…
- ploščica za telo

=> 14:00 - brezplačno predavanje gospe Jožice Golob Klančič uni. dipl. ing. hort. (užitne in okrasne trajnice brez kemije)

 

Za obe delavnici je potrebna predhodna prijava (na e-mail ali telefon 031 608 247). 

 

Brezplačno predavanje gospe Jožice Golob Klančič uni. dipl. ing. hort. (Vrtnarija Trajnice Golob Klančič) je primerno za širšo publiko, saj bo govora o širšem spektru rastlin (ne samo o zeliščih) in njihovem gojenju in negovanju brez škodljivih škropiv. Vabljeni torej vsi, ki Vas zanimajo naravni postopki!

 

Vsi obiskovalci boste lahko sodelovali v nagradni igri (ki bo potekala v ponedeljek, 28. avgusta) in vsaj eden bo domov naknadno prejel mičen set izdelkov Hiše zelišč. Tekom dneva bo na voljo celoten nabor izdelkov Hiše zelišč, ki Vas bo lahko prepričal, da se trudimo ponuditi najboljše, kar daje narava.

 

V primeru slabega vremena prireditev odpade. Spremljajte nas na Facebook profilu, kjer bomo morebitno odpoved tudi objavili.

 

Rezervirajte si torej soboto, 26. avgusta 2017 in obljubimo, da Vam bo v Idrijskih Krnicah ta dan zelo lepo! Če nas boste obiskali, pa boste deležni še kakšnega dodatnega presenečenja (mogoče pa Vam lahko pokažemo še kakšno novo pridobitev :-).

 

Veselimo se Vašega obiska!

« Nazaj