Hiša zelišč - Narava iz Vrhov

Osvežilni čaj

4,80 €

Zaloga: Na zalogi

* Obvezna polja

Osvežilni čaj

Več pogledov

Opis

Okusna kombinacija skrbno izbranih zelišč, ki premami brbončice. Okus je tisti, na katerega smo stavili pri pripravi osvežilnega zeliščnega čaja.

Listi citronke in limonske trave vlečjo glavno nit, dodatek listov pomarančne, čokoladne in maroške mete še dodatno dopolnijo svež okus. Barvitost cvetov ognjiča v nas vzbudi občutek veselja, zato si čaj privoščimo kadarkoli v dnevu.

Njegov igriv okus si lahko privoščimo tudi v poletnih dneh, kot ledeni čaj. Dodatek limoninega soka postavi piko na i, že tako osvežilnemu napitku.

Čaj je primeren za vsakodnevno pitje za vso družino, tako v zimskih, kot tudi v poletnih mesecih. Napitku ni potrebno dodati sladkorja, saj je tudi nesladkan odličnega okusa.

 

Vsa zelišča blagovne znamke Hiša zelišč so pridelana v Sloveniji, v predalpskem svetu na višini okrog 1000 metrov. Za pridelavo zelišč ne uporabljamo umetnih gnojil in škropiv. Celoten postopek pridelave, od sajenja zeli, do pakiranja zeliščnih izdelkov, je plod ročnega dela. Ker prisegamo na kvaliteto, v izdelke vtkemo le najboljše dele zelišč.

 

 Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)

 Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru in ne izpostavljati sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Sestavine malinovi listi, jagodni listi, citronka, citronasti timijan, limonska trava, maroška meta, pomarančna meta, čokoladna meta, ognjič
Navodila za uporabo

Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 - 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.