Hiša zelišč - Narava iz Vrhov

Spomladanski čaj

4,80 €

Zaloga: Na zalogi

* Obvezna polja

Spomladanski čaj

Več pogledov

Opis

Spomladanski čaj je kakor naročen za tisti čas, kadar želimo našemu telesu posvetiti posebno pozornost in ga očistiti od znotraj.

Nežni listi koprive in breze, nabrani v zgodnji spomladi, v sebi nosijo izjemno moč čiščenja. V njih smo vtkali drobne cvetove vijolice, ki moč zeliščnega napitka še podkrepijo.

Uživanje spomladanskega čaja pripomore k temu, da se telo prečisti strupenih snovi, ki se v njem nabirajo čez leto. Močan diuretik, kakor sta kopriva in breza poskrbita za povečano odvajanje vode iz telesa in posledično odplakovanje odvečnih snovi. Žajbelj in vijolice v zeliščni mešanici poskrbijo za čiščenje krvi, listi švicarske mete pa čaju dajo prijeten okus.

Spomladanski čas je več kot primeren za spomladansko čiščenje. Seveda pa nam bo telo ob skrbi zanj hvaležno kadarkoli v letu.

 

Vsa zelišča blagovne znamke Hiša zelišč so pridelana v Sloveniji, v predalpskem svetu na višini okrog 1000 metrov. Za pridelavo zelišč ne uporabljamo umetnih gnojil in škropiv. Celoten postopek pridelave, od sajenja zeli, do pakiranja zeliščnih izdelkov, je plod ročnega dela. Ker prisegamo na kvaliteto, v izdelke vtkemo le najboljše dele zelišč.

 

 Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)

 Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru in ne izpostavljati sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Sestavine listi koprive, listi breze, listi švicarske mete, cvetovi vijolic, listi žajblja
Navodila za uporabo Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 - 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.