Hiša zelišč - Narava iz Vrhov

Čaj za mamice

5,90 €

Zaloga: Na zalogi

* Obvezna polja

Čaj za mamice

Več pogledov

Opis

Čaj za mamice smo pripravili vsem doječim mamicam. Ker dojenček preko dojenja v svoje telo prejme vse, kar mamica zaužije, smo bili pri pripravi tega zeliščnega napitka še posebej skrbni.

Plodovi komarčka, janeža in kumine prek materinega mleka blažijo krče in napenjanje pri otrocih, zel sporiša pa vsebuje učinkovine, ki spodbuja in pospeši izločanje materinega mleka. Zeliščni mešanici smo dodali še liste poprove mete in melise, ki na mater in otroka delujeta blago pomirjevalno.

Doječe matere morajo za sproščeno dojenje popiti dovolj tekočine, za kar lahko poskrbijo tudi z uživanjem nesladkanega čaja.

Napitek je primeren za uživanje skozi celotno obdobje dojenja.

Čaj je prijetnega in blagega okusa.

Vsa zelišča blagovne znamke Hiša zelišč so pridelana v Sloveniji, v predalpskem svetu na višini okrog 1000 metrov. Za pridelavo zelišč ne uporabljamo umetnih gnojil in škropiv. Celoten postopek pridelave, od sajenja zeli, do pakiranja zeliščnih izdelkov, je plod ročnega dela. Ker prisegamo na kvaliteto, v izdelke vtkemo le najboljše dele zelišč.

 

 Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)

 Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru in ne izpostavljati sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Sestavine Ne
Navodila za uporabo Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 - 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.