Hiša zelišč - Narava iz Vrhov

Dobro jutro

4,80 €

Zaloga: Na zalogi

* Obvezna polja

Dobro jutro

Več pogledov

Opis

Za dober začetek dneva smo pripravili čajno mešanico, iz katere se rodi vspodbuden in krepčilen zeliščni napitek.

Ker verjamemo, da rek "Po jutru se dan pozna", povsem drži, poskrbimo, da se vsak naš dan začne čudovito. Pri tem si pomagajmo z zelišči.

Švicarska meta poskrbi za svežino napitka, ki v ustih še dolgo pusti prijeten okus. Za jutranjo vspodbudo organizmu poskrbi rožmarin, ki rahlo dviguje krvni pritisk ter cvetovi in listi ožepka, ki čaju dajejo rahlo pikanten okus. Plodovi šipka, z obilico vitamina C, poskrbijo za krepitev organizma. Zdravo telo je namreč pogoj za dober začetek dneva. 

Čaj je prijetnega, malce pikantnega okusa, zaradi dodatka rožmarina in ožepka. Priporočamo uživanje zjutraj in v dopoldanskem času. Po želji ga lahko sladite z medom, vendar je potrebno čaj pred dodatkom medu ohladiti na 40°C.

 

Vsa zelišča blagovne znamke Hiša zelišč so pridelana v Sloveniji, v predalpskem svetu na višini okrog 1000 metrov. Za pridelavo zelišč ne uporabljamo umetnih gnojil in škropiv. Celoten postopek pridelave, od sajenja zeli, do pakiranja zeliščnih izdelkov, je plod ročnega dela. Ker prisegamo na kvaliteto, v izdelke vtkemo le najboljše dele zelišč.

 

Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)

 Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru in ne izpostavljati sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Sestavine švicarska meta, citronka, šipek, izop, rožmarin
Navodila za uporabo Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 - 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.