Hiša zelišč - Narava iz Vrhov

Menta čaj

4,80 €

Zaloga: Na zalogi

* Obvezna polja

Menta čaj

Več pogledov

Opis

Čaj je pripravljen iz različnih vrst met, v katerem prevladuje poprova meta. Svežina, ki jo mentol pusti v ustih, na začetku ohladi, kasneje pa greje od znotraj.

Metin čaj je priljubljen zeliščni napitek, saj je prijetnega, osvežilnega in močnega okusa.  Ena skodelica ob večeru prijetno umiri in priravi na mirnejši spanec. Čaj je priljubljen tudi pri želodčnih težavah, saj pomirja krče v predelu želodca in črevesnih poti. Prav tako olajša neprijetno napihovanje v trebuhu.

Čaj je zaradi izjemnega okusa in prijetnega, svežega vonja zelo priljubljen tudi za vsakodnevno pitje. Ne potrebuje dodatnih sladil, saj pride nesladkan, njegov okus najbolj do izraza.

Pripravili smo skrbno izbrano mešanico met, ki se med seboj dopolnjujejo, ter jim dodali nežne, živobarvne cvetove plavice.

 

Vsa zelišča blagovne znamke Hiša zelišč so pridelana v Sloveniji, v predalpskem svetu na višini okrog 1000 metrov. Za pridelavo zelišč ne uporabljamo umetnih gnojil in škropiv. Celoten postopek pridelave, od sajenja zeli, do pakiranja zeliščnih izdelkov, je plod ročnega dela. Ker prisegamo na kvaliteto, v izdelke vtkemo le najboljše dele zelišč.

 

 Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)

 Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru in ne izpostavljati sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Sestavine listi poprove mete, jabolčne mete, pomarančne mete in klasaste mete, cvetovi plavice
Navodila za uporabo Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 - 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.