Hiša zelišč - Narava iz Vrhov

Sladke sanje

4,80 €

Zaloga: Na zalogi

* Obvezna polja

Sladke sanje

Več pogledov

Opis

Odlična kombinacija zelišč, ki umiri stresni vsakdanjik in pripomore k učinkovitejšemu spancu.

V zeliščni čaj smo dodali zgolj najfinejše dele zdravilnih rastlin: liste melise in poprove mete, cvetove sivke in kamilice ter storžke hmelja. Kombinacija teh rastlin vpliva pomirjevalno na živčni sistem in deluje proti nespečnosti. Melisa izboljša splošno razpoloženje in je znana rastlina sladkih sanj. Storžki hmelja in ostale sestavine delujejo pomirjevalno in toplo ter pomagajo pri nemiru, živčnosti in nespečnosti.

 Zeliščni čaj Sladke sanje si je najbolje pripraviti zvečer, vsaj pol ure pred spanjem. Ob skodelici napitka si vzemite čas zase in umirite svoje misli.

Čaj je rahlo grenkega okusa zaradi dodatka hmelja. Po želji ga sladite z medom, saj je med prav tako znan po svojih pomirjevalnih učinkih.

 

Vsa zelišča blagovne znamke Hiša zelišč so pridelana v Sloveniji, v predalpskem svetu na višini okrog 1000 metrov. Za pridelavo zelišč ne uporabljamo umetnih gnojil in škropiv. Celoten postopek pridelave, od sajenja zeli, do pakiranja zeliščnih izdelkov, je plod ročnega dela. Ker prisegamo na kvaliteto, v izdelke vtkemo le najboljše dele zelišč.

 

Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)

 Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru in ne izpostavljati sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Sestavine

listi poprove mete, cvetovi prave sivke, storžki hmelja, cvetovi kamilice

Navodila za uporabo Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 - 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.