Hiša zelišč - Narava iz Vrhov

Ženski čaj

7,00 €

Zaloga: Na zalogi

* Obvezna polja

Ženski čaj

Več pogledov

Opis

V zeliščno mešanico Ženskega čaja smo vtkali čudovite rastline, namenjene predvsem nežnejšemu spolu.

Ženski čaj je primeren za  pitje pri močni in predvsem pretirani menstrualni krvavitvi, ob bolečinah in krčih, ki jih povzroča mesečno perilo, ob različnih motnjah v menstrualnem ciklu (neredne menstruacije, izostanki le teh). Rman in plahtica kraljujeta v zeliščni mešanici, saj s svojimi učinkovinami blagodejno vplivata na težave, s katerimi se soočajo ženske od najstniških let in vse tja do konca menopavze. Čaju so dodani tudi cvetovi kamilice, ki delujejo protivnetno ter pomirjevalna sivka.

Čaj je prijetnega, zeliščnega okusa.

Čaj ni primeren za uživanje med nosečnostjo, saj plahtica povzroča rahle maternične krče.

 

Vsa zelišča blagovne znamke Hiša zelišč so pridelana v Sloveniji, v predalpskem svetu na višini okrog 1000 metrov. Za pridelavo zelišč ne uporabljamo umetnih gnojil in škropiv. Celoten postopek pridelave, od sajenja zeli, do pakiranja zeliščnih izdelkov, je plod ročnega dela. Ker prisegamo na kvaliteto, v izdelke vtkemo le najboljše dele zelišč.

 

 Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)

 Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru in ne izpostavljati sončni svetlobi.

Dodatne informacije

Sestavine Ne
Navodila za uporabo Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 - 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.